Etusivu

Minä itse

Harrastukseni >

Peliarvostelut

Linkkejä

Vieraskirja

 

(in English)

H a r r a s t u k s e n i


Musiikki

Olen soittanut kitaraa 12-vuotiaasta lähtien. Sain silloin joululahjaksi Samick- sähkökitarasetin, jonka parissa olen viihtynyt hyvin. Vaikka nyttemmin soittoinnostukseni on hieman laantunut, se on vieläkin yksi tärkeimmistä harrastuksistani. Viime vuosina kuvioihin on tullut mukaan myös omien biisien teko.


Liikunta

Lenkkeily, pyöräily ja hiihto kuuluvat kaikki liikuntaharrastuksiini. Kesäisin tykkään pyöräillä pitempiäkin lenkkejä ja pyrin käymään juoksemassa säännöllisesti, ainakin pari kertaa viikossa.


Tietokoneet ja web design

Tietokoneita olen näppäillyt 9-vuotiaasta lähtien. Ensimmäinen tietokoneeni oli 386-prosessorilla toimiva etana joskus vuonna 1991. Sen jälkeen koneita on tullut ja mennyt ja tällä hetkellä masiinasta löytyy 4970K-prosessori, GTX 970 -näytönohjain ja 16 Gt muistia.

Vuosia sitten ostin heräteostoksena pienen kotisivujen teko-oppaan. Opettelin oppaan kannesta kanteen ja innostuin tekemään WWW-sivuja. Tärkein projektini on ollut tuosta lähtien Veikko's Blur Page, joka on omistettu suosikkibändilleni, Blurille. Tutustu myös Blur-kokoelmaani!


Space, the final frontier...

Olen aina ollut kiinnostunut kaikesta avaruuteen liittyvästä ja hiljattain hankkimani tähtikiikarit ovat olleet kovassa käytössä. Mitään kosmologia minusta ei saa tekemälläkään, mutta silti on välillä mukava tähyillä taivaalle ja kirjata havainnot ylös. Nykypäivänä havaintojen teko on muuten yllättävän helppoa esim. Stellarium-ohjelman avulla.
 


Copyright © 1999-2018 Veikko Hynninen